Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Sanaa Groningen

Recente recensies van Pizzeria Sanaa Groningen

5 sterren na 146 reviews

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaten uien op mijn pizza die er normaal niet op horen (allergisch). Stond ook niet bij de beschrijving. Bezorging van de pizza duurde lang. Bezorger was wel heel vriendelijk en de pizza was al in stukken gesneden.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer helemaal perfect.. :) de kapsalon met doner kabab ( aardappelschijfjes) is een aanrader.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder snelle bezorging. Gerecht heerlijk en ook goed warm.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren qua smaak heerlijk maar op de één of andere manier is er iets gebeurd waardoor de vulling van een aantal pizza's allemaal naar één kant was geschoven en het een rommeltje was. Ondanks dat dat niet zo prettig was is het voor mij geen reden om niet meer bij Sanaa te bestellen want het is een zeer sympathieke pizzeria 👍

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De order kwam een kwartier later, dan ik eerder in beeld te zien kreeg. Ook zag ik, dat er niet op alle aardappelschijfjes kruiden zaten, maar er zaten genoeg schijfjes in de zak. Het bakje met de pasta was wat geplet, doordat er dingen bovenop lagen en hierdoor was ook de saus er deels uitgevallen in de zak. Vanavond plaats ik weer een order, want ik ben tevreden met deze zaak, en dan zet ik dat er wel even in het opmerkingenveld bij.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aller lekkerste kapsalon van groningen

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgt door een vriendelijke bezorger, eten was meer dan genoeg, lekker warm en goed op smaak. De kaas over de kipfilet was ook erg lekker. Bij sommigen moet je de kaas zoeken, maar hier was het ruimschoots aanwezig heerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The spare ribs are bitter and overcooked

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met n verscheidenheid aan groenten. Nog goed warm. De bezorger was vriendelijk, correct en wenste me smakelijk eten. Kwam op aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom twee heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk kiezen en bestellen. Snelle levering waarbij de pizza's een prima temperatuur hadden.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza shoarma was heerlijk jammer dat je de knoflooksaus apart er over heen moet betalen

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk goed belegd en snel bezorgt zeer tevreden

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

het eten is hier altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ,op tijd, goed warm,goed belegde pizza. Collega's met respect. Het eten is prima met een een mooie grote kaart.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, volgens afspraak geleverd. Helemaal top!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was drie uur van te voren geplaatst maar de pizza’s werden drie kwartier later bezorgd.dan dan was besteld. De pizza’s waren weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren altijd al een fan van het eten van Sanaa alleen voorheen duurde het vaak erg lang, de laatste tijd zijn ze hierin enorm verbeterd. Ze komen nu bijna altijd stipt op tijd, super!!!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza,s en royaal belegd. Snelle bezorging en vriendelijke bezorgers

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Blikje cola gratis. Het eten was heerlijk. De salade mooi in een apart bakje zodat het niet door je hele eten heen zit. Een zeer vriendelijke bezorger. Ik ben super tevreden.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, mooi op tijd, lekker heet.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk,, snelle bezorging 17 uur online besteld en 17:30 uur werd het bezorgd

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme pizza waar je je mond aan kunt verbranden, zo eet ik ze het liefst.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's, rijk belegd met ingrediënten en gratis frisdrank bij bestelling. Aardige mannen in de pizzeria. Zo bestellen we vaker!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Alleen jammer dat de bezorging eigenlijk altijd meer dan 1,5 uur duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk zoals altijd.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer vraag altijd om cola maar krijg sinas

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, de pizza was heerlijk en goed warm

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten , snelle aardige bezorger! Top

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel, vriendelijke bezorger. Shoarma had iets meer op smaak mogen, te weinig kruiden. Verder was het eten goed. Onverwacht een gratis blikje cola,leuk.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en lekker eten

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeer snelle levering. Lasagne was nog gloeiend heet en we kregen er tot onze verbazing nog sla en een colaatje bij. Klasse. De sterren zijn jullie gegund.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super; lekker warm en mooi op tijd

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en heerlijk gegeten

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza carbonara. Zeer snelle bezorging. Goed warme lekkere pizza. Met blikje drinken gratis. Helemaal top. 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en de bezorging was snel. Top!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:15 uur besteld, we kregen een email verwachte bezorgtijd 18:15 uur. Om 19: 00 uur was het eten er pas. Woon je 5 minuten van Sanaa.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en de pizza was echt heerlijk!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de beste pizza die ik ooit gehad heb, maar wel prima! De pizza was al gesneden bij aankomst en we kregen er een gratis blikje cola bij.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza gambri besteld en het was verrukkelijk! Pizza is goed gevuld en smakg goed. Bezorging was snel. Ik ga hier vaker bestellen!

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, maar bodem mag wel iets meer doorbakken worden. Ondanks de drukte bestellen we graag weer een keer ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren mijn favoriet. Pizza top?? Bezorging?? Zo nu en dan geniet ik ook van een mixgrill of een pasta maar pizza tandoori blijft voor mij nr 1. Dank jullie wel! Ga zo door?

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren de gambri pizza besteld! Nog altijd de favoriet. Heerlijk!! Bezorging ook netjes en op tijd.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en optijd bezorgd!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , redelijk lekkere pizza

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goede pizza, kom er bijna elke maandag voor de actie.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, exact op tijd bezorgd en goed heet.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Cheff doet alles alleen het maken.. duurt wel lang. alleen prima eten altijd hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en eerder bezorgd dan verwacht

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza, mindverbrandend heet en crispy. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta tortelini. Snelle bezorging.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk 1 woord alles weer Toppie

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pizza's zoals elke keer. De afgesproken tijd halen ze niet altijd, deze keer ook een kwartiertje later. Maar daarom zoeken ze waarschijnlijk ook een extra bezorger.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en de bezorging was prima op tijd!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed dat jullie gaan stoppen met Thuisbezorgd. Oplichters zijn het.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal prima. Het eten was op tijd klaar en smaakte erg goed.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. We bestellen daar als we bestellen. Met andere woorden: Top chef kok! Top personeel die het eten afleverd. .....altijd vriendelijk.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en snelle bezorging!

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's, niet vochtig, goed belegd en precies op tijd klaar. Aanrader!

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de stromende regen optijd bezorgd en het was heerlijk!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme en verse pizza! Ingredienten zijn erg vers en de smaak is perfect! Mijn vaste pizzeria ;)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakten heerlijk!! Helaas is het jammer dat als je meerdere pizza's besteld er maar 1 keer drinken bij krijgt

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd goed bezorging ?

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen redelijke tijd bezorgt. Bestellen zeker nog een keer weer!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en zeer goed

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam 10 minuten later als aangegeven, maar dat is acceptabel. Het eten was zoals gewoonlijk weer zalig!

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgingstijd was prima, lekkere pizza! Goede stevige bodem.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stond op 17.15, maar werd uiteindelijk 17.30, dat was jammer. Het eten zoals altijd van zeer goede kwaliteit, nog heel warm bij bezorging. Ik geef het toe: ik ben verslaafd aan de bistecca con gotgonzola!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle service

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken bestel en beoordeel ik altijd via thuisbezorgd, maar het gratis blikje fris deed me besluiten rechtstreeks te bestellen. Het eten (bistecca con gorgonzola) was zoals gebruikelijk subliem, bezorging op aangegeven tijdstip, eten nog lekker warm en aardappelschijfjes krokant van buiten. Zalig!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk en goed heet.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals Gewoonlijk alles gewoon weer helemaal TOPPIE.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging eten was zoals altijd super?? Keep up the good work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza vol met vis! gambri ❤️Smaakt super vers en is echt mijn facoriet bij Sanaa.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, en dat op een zondag avond. En zoals gewend, geweldig lekkere pizza's, op temperatuur en tegen een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en heerlijke pizza

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza gambri was heerlijk! Bestel het vaker en het proeft gewoon telkens weer vers. Ik ben en blijf een vaste klant!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is makkelijk te bestellen via de website. Alles staat goed en duidelijk aangegeven. Ook krijg je een bevestigings mail met de tijd hoelaat ze je bestelling bezorgen. En voor de rest was het eten erg lekker. Alleen waren de sparibs een beetje aangebrand, en hadden we inplaats van spaghetti, penne gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals Altijd en maar met i woord te beschrijven. Fantastisch weer.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik online bestel en ik ben er blij mee. Natuurlijk is het een goeie pizza, zoals altijd, maar de bezorging was ook nog eens snel en ik kreeg er zomaar als extraatje een blikje Fanta bij. Goeie service.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wy vaste klant altyd zeer tevreden 100 procent

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spare-ribs weer ontvangen. Dankjewel chef Jallal!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pizza, beetje laat bezorgd. 16.45 besteld en 18.00 pas geleverd.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante pizza en royaal belegd. Bezorger kwam precies op het afgesproken tijdstip en was erg vriendelijk. Kreeg ook nog een gratis blikje fris.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza ever! Bestel hier vaker en het is altijd lekker. Ik blijf een vaste klant :)

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Zoals altijd.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizzas.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza. Glad they deliver to my neighbourhood.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al meer dan -tig jaar klant, heerlijk eten, aardig personeel en prima bezorging , hoop nog eens -tig jaar klant te mogen blijven !

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de beste pizza's in Groningen

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en prima kwaliteit!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super altijd lekkere pizza's en aardig personeel!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sanaa levert super smaakvol eten! Ik ben al vele jaren tevreden smuller.

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij online bestelling wordt er onterecht tasjesgeld in rekening gebracht. De pizza was wederom heerlijk. Voor mij blijft Sanaa nr.1

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker voedsel en ook snel bezorgd. Aanrader!

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering in speciale voorverpakking. Heerlijke pizza's, niet te vet. En de plastic standers in de verpakking zorgen ervoor dat de pizzadoos niet nat wordt. Voortreffelijk

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er staat op de site gratis drinken bij online bestellen. Geen drinken te bekennen bij afleveren. Terwijl het zelfs op de bon staat vermeld. Eten was goed maar niet bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foutje met de bestselling binnen 10 min opgelost Nieuwe Pizza met excuses voor het ongemak. Perfecte service en heerlijke pizza.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Dankjewel.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en de pizza ook heel lekker

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en warm werden de pizzas afgeleverd.